Colònies d’estiu

Cada estiu realitzem unes colònies on els usuaris i usuàries poden gaudir de quatre dies i tres nits en un entorn natural desconegut. Durant els quatre dies realitzem diverses activitats de lleurejocs d’aigua, gimcanes per equips, esports, piscina, visitem els pobles propers, fem tallers sensorials i al final del dia fem jocs de nit i discoteca! 

Es pretén oferir una oportunitat d’oci de qualitat amb els suports necessaris per a les persones amb diversitat funcional i uns dies de respir per a les famílies i cuidadors/es.

A més, les colònies permeten potenciar les habilitats socials a partir de la convivència i de les rutines de la vida quotidiana, com tenir cura de les pertinences personals, rentar-se les dents, dutxar-se, vestir-se, pentinar-se o parar taula, entre d’altres.

Pròximes Activitats

Colònies d'estiu 2020

Les colònies del Centre de Lleure El Dofí finalment es realitzaran del dimarts 1 al divendres 4 de setembre.

Degut a la situació excepcional actual a causa de la covid-19, les colònies han sigut posposades als dies 1, 2, 3 i 4 de setembre. Es realitzaran a la casa de colònies Els Refugis de Serinyà (Pla de l’Estany). S’enviarà més informació a totes aquelles famílies interessades!

Cinema Las Vegas

El próxim 10 de març de 2020 realitzarem una sortida al cinema a Figueres.

Tal com hem realitzat en multituds d’ocasions, realitzem una sortida al cinema amb l’objectiu de poder gaudir de continguts audiovisuals.

Blog

14

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean sodales magna a sodales semper. Morbi lobortis ante dolor, non placerat ex efficitur eu. Phasellus tempus

Llegir més »

13

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean sodales magna a sodales semper. Morbi lobortis ante dolor, non placerat ex efficitur eu. Phasellus tempus

Llegir més »