Taller de teatre

Els tallers de teatre es van iniciar al centre a principis de l’any 2018 gràcies a un projecte, anomenat Teatre a l’Abast, subvencionat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà. Aquest projecte tenia per objectiu formar i consolidar un grup teatral juvenil inclusiu format per membres de dues entitats comarcals: El centre de lleure El Dofí i l’associació de teatre juvenil A mossegades. El projecte va finalitzar amb la realització de l’obra “En perspectiva: un altre punt de vista”.

Degut al bon funcionament dels tallers de teatre, es va decidir continuar realitzant-los. Actualment és l’Aula de Teatre Eduard Bartolí de Figueres qui s’encarrega d’impartir els tallers.

Amb les sessions de teatre es pretén potenciar la creativitat, l’expressió corporal i el treball cooperatiu dels participants. Aquestes, tenen lloc cada divendres de 19:00h a 20:30h de la tarda al Local del Centre de Lleure El Dofí. Al llarg del curs es realitzen dues representacions a teatres de Figueres, una per Nadal i l’altra al juny quan s’acaba el curs. 

PrÒximes Activitats

Tornen els tallers de teatre!

El pròxim divendres 2 d’octubre tornem a fer els tallers de teatre de 19.00h a 20.30h juntament amb l’Aula de Teatre de Figueres. 

Als tallers de teatre treballem la improvisació, la creativitat, la imaginació i aprenem a expressar-nos de formes molt diverses!

Cinema Las Vegas

El próxim 10 de març de 2020 realitzarem una sortida al cinema a Figueres.

Tal com hem realitzat en multituds d’ocasions, realitzem una sortida al cinema amb l’objectiu de poder gaudir de continguts audiovisuals.

Blog

14

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean sodales magna a sodales semper. Morbi lobortis ante dolor, non placerat ex efficitur eu. Phasellus tempus

Llegir més »

13

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean sodales magna a sodales semper. Morbi lobortis ante dolor, non placerat ex efficitur eu. Phasellus tempus

Llegir més »